mikkelin fysioteam omg slogan

varaaaikanetissa

Yhteystiedot

Puhelinajanvaraukset
015 320 3838

ilkka.juvonen(at)mikkelinfysioteam.fi
Vilhonkatu 13, 50100 Mikkeli

Neurologinen Fysioterapia

Neurologisen fysioterapian pitkä, 30 vuoden, työkokemus ja ammattitaitoa ylläpitävät lisäkoulutukset takaavat asiantuntevan fysioterapian. Neurologisen fysioterapian pitkinä lisäkoulutuksina Bobath peruskoulutus, Bobath - jatkokurssit ja Aktivoiva fysioterapia aivoverenkierto häiriöön sairastuneen kuntoutuksessa. Lisäksi useita lyhyempiä koulutuksia neurologisten sairauksien ja vammojen fysioterapiasta. Neurologisia sairauksia ja vammoja ovat mm. AVH (aivoverenvuoto, aivoveritulppa), aivovamma, selkäydinvamma, MS - tauti, Parkinsonin tauti, ALS, kehitysvamma ja CP.

 

Tarjoan palveluita vain Kelan, Essoten ja vakuutusyhtiöiden asiakkaille.

Olen Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja.

Kyseessä on Kelan järjestämä ja rahoittama kuntoutus. Tarkempia tietoja Kelan etuuksista, kuten kuntoutuksesta, matkakorvauksista ja vammaisetuuksista löytyy Kelan verkkosivuilta www.kela.fi tai Kelan toimistosta.

Olen solminut ostopalvelusopimuksen Essoten kanssa.

Etelä- Savon sosiaali - ja terveyspalvelujen kuntayhtymän palvelusetelillä tapahtuvasa kuntoutuksessa asiakas maksaa omavastuuosuuden. Palse.fi - portaalissa voit etsiä palveluita, vertailla palveluntuottajia ja tarkistaa palvelusetelisi tiedot.

 

Ota yhteyttä

Fysioterapia

Seija Hietapuro

Vilhonkatu 13, 50100 Mikkeli
S. posti: s.hietapuro(at)surffi.fi

Y-tunnus 1547432-1

Ajanvaraus

p.0504073305